Jens Gustafsson: Ako pobijedimo Osijek, nećemo osvojiti četiri boda!

Subota, 24. srpnja 2021. 18:56 Napisao/la  Toni Bilić
Jens Gustafsson
Jens Gustafsson

Nakon pobjede protiv Tobola pred Hajdukom je novi ispit, u 2. kolu HNL-a u nedjelju (21 sat) 'bijeli' na Poljudu igraju s Osijekom.

- Osjećamo inspiraciju. Znamo da nas čeka velika utakmica, svi pričaju o njoj. Izgradili smo samopouzdanje pobjedom protiv Tobola. Drukčije su to utakmice. Moramo biti zadovoljni s izdanjem i pobjedom protiv Tobola. Očekujem tešku, fizički zahtjevnu utakmicu protiv Osijeka. Oni rade jako dobro kao momčad. Želimo igrati svoju igru, nametnuti svoj stil. Znamo da je Osijek bio jako dobar prošle sezone i da su sačuvali skoro cijelu momčad. Gledao sam nekoliko utakmica, a moj stožer je odgledao puno više. Oni sigurno znaju više o Osijeku od mene. Koristimo cijeli stožer kako bismo se pripremili za utakmicu. Uvijek gledam iduću utakmicu, ali moram imati u vidu i uzvrat s Tobolom. Imamo širok kadar i sigurno će biti nekih promjena, kaže trener Hajduka Jens Gustafsson.

Nakon remija s Lokomotivom pobjeda se nameće kao imperativ:

- Svaka utakmica je važna kada igraš, treniraš ili navijaš za Hajduk. Ako pobijedimo Osijek, nećemo osvojiti četiri boda. Svaka utakmica u prvenstvu nosi tri boda. Liga je duga. Neće završiti sutra. Moramo nastaviti raditi bez obzira što se dogodi protiv Osijeka. Potpuno je pogrešno razmišljanje da je sezona gotova ako se sutra izgubi. Vidio sam protiv Tobola što navijači znače ovom klubu. Borit ćemo se za njih svaku utakmicu, kako bi oni vidjeli da činimo sve za pobjedu. Oni su igrač više za nas, zaključio je Šveđanin.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.