DERBI IZMEĐU KONCERATA

Hajduk počeo zarađivati od glazbenih događaja

Nedjelja, 21. srpnja 2013. 12:36 Napisao/la  I. V.

Hajduk  se nalazi u teškoj financijskoj situaciji, od koncerata zaradit će oko 2 milijuna kuna

Utakmica između Hajduka i Rijeke igra se u nesvakidašnjim okolnostima budući da je stadion Poljud u zadnjem razdoblju više podređen glazbenom nego nogometnom spektaklu. Zbog toga što je na Poljudu organiziran  Ultra Europe, ultimativni megakoncert elektroničke glazbe na kojoj je nastupilo 37 izvođača, travnjak je u toliko lošem stanju da se utakmice Hajduk – Turnovo igrala u neregularnim tehničkim uvjetima prema europskim standardima.

Budući da se 23. srpnja na Poljudu održava koncert u sklopu turneje The Wall Live 2013 glasovitog Rogera Watersa, stadion je djelomično već spreman za novi glazbeni happening. Zbog predstojećeg koncertnog spektakla, koji će se upriličiti u utorak, a od kojeg značajnu izravnu financijsku korist ima Hajduk (940.000 kuna), na stadionu se obavljaju pripreme za koncert koje su rezultirale ograničenjima.

Bit će zatvoreni južni i dio ulaza na zapadnoj tribini, a na tartan stazi, podno semafora, počela se graditi i pozornica. Sva glazbena događanja usmjerena su isključivo profitu, Hajduk  se nalazi u teškoj financijskoj situaciji. Od koncerata Hajduk će zaraditi oko 2 milijuna kuna!

Od nogometa ionako ne može ništa zaraditi!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.