Ivan Perišić odradio prvi trening pod vodstvom Gennara Gattusa

Subota, 13. srpnja 2024. 14:21 Napisao/la  Toni Bilić
Ivan Perišić
Ivan Perišić

Nakon dva dana odmora poslije povratka s desetodnevnih priprema u Sloveniji, trener Gennaro Gattuso u subotu je odradio trening sa momčadi na Poljudu.

Suigračima se priključio Ivan Perišić koji je dobio odmor nakon povratka s Europskog prvenstva u Njemačkoj na kojem su „vatreni“ igrom i rezultatima razočarali naciju.

Do kada će Perišić ostati u bijelom dresu nitko ne zna, zna se što piše u ugovorU: ako nakon 20. kolovoza uplati 200.000 eura, Perišić može otići.

Hrvatski U-21 reprezentativac Niko Sigur na slovenskim pripremama zadobio je ozlijedu skočnog zgloba koja ga je mučila minule sezone, najmanje će dva tjedna biti izvan stroja.

Splićani traže krilne napadače, na njihovom dovođenju inzistira trener Gattuso.

Pojavila se neslužbena informacija kako su bijeli zainteresirani za Emmanuela Ekonga, igrača Empolija koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Istri 1961, postigao je 3 gola i imao 3 asistencije.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.