IVAN LENDRIĆ NAPUŠTA HAJDUK

Waregem spreman platiti 700 tisuća eura

Nedjelja, 03. lipnja 2012. 19:11 Napisao/la  I. Jelić

Lendrić je nezadovoljan minutažom u dresu splitskog prvoligaša

Mladi napadač Hajduka Ivan Lendrić zatražio je ispisnicu nezadovoljan je dosadašnjim statusom. Iako se na početku minule sezone vratio sa posudbe iz bosansko-hercegovačkog prvoligaša Zrinjskog s epitetom najboljeg strijelca lige, kod bivšeg trenrea Balakova, te potom njegov nasljednika Krstičevića, nije dobio pravu minutažu da se iskaže. Stoga je zatražio ispisnicu, interes da ga dovede u svoje redove iskazao je belgijski prvoligaš Waregem čije je broje na početku uspješne europske karijere branio bivši hajdukovac , reprezentativac Nikica Jelavić.

Navodno su čelnici belgijskog prvoligaša spremni Hajduku platiti 700 tisuća eura na ime obeštećenja, Lendrić ima još godinu dana ugovora s bijelima. Mirko Oremuš, koji je sezonu proveo na posudbi u izraelskom prvoligašu Hapoelu iz Tel Aviva, želio bi i naredne sezone igrati za taj klub. Postoji opcija da Izraelci otkupe njegov ugovor od Hajduka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.