Ivan Leko raskinuo ugovor u Kini, Hajduk još nije odabrao trenera

Petak, 02. prosinca 2022. 10:24 Napisao/la  Toni Bilić
Ivan Leko
Ivan Leko

Posljednju prvenstvenu utakmicu u ovoj sezoni Hajduk je odigrao 12. studenog u Koprivnici protiv Slaven Belupa, susret je završio bez pobjednika (2:2) iako su Splićani vodili 2:0.

Nakon utakmice igrači su se razišli, dobili su slobodno do 5. prosinca, kada će se ponovno okupiti na početku priprema za nastavak prvenstvene utrke.

Neće biti samo Marka Livaje, koji u Kataru.

Hajduk je bez trenera, jer poslije dvoboja sa Belupom Karoglan je završio svoju privremenu misiju na klupi bijelih nakon smjene Valdasa Dambrauskasa.

Čelnici kluba obznanili su da neće žuriti sa izborom novog trenera.

Još se klub nije oglasio tko će voditi momčad u nastavku prvenstvene.

Jedan od kandidata koji se spominjao kao novi trener je Ivan Leko.

Iz Kine je stigla vijest da Leko nije više trener tamošnjeg prvoligaša Shanghai Porta, klub je objavio raskid suradnje s hrvatskim trenerom.

Inače, Leko je u Kini proveo protekle dvije godine.

Hoće li Leko postati novi trener Hajduka trebalo bi se saznati uskoro, belgijski mediji pišu kako bi mogao preuzeti klupu Anderlechta.

Na Poljud je iz Istre 1961 stigao vratar Ivan Lučić kao slobodan igrač.

Splićani su ga doveli kao pričuvu mladom Karlu Sentiću, jer Lovru Kalinića nakon operacije koljena neće biti najmanje šest mjeseci.

Hajduk je dogovorio za sada dvije međunarodne prijateljske utakmice, na Poljudu će 16. prosinca gostovati njemački bundesligaš Schalke 04, dok će bijeli 21. prosinca gostovati u Francuskoj gdje odmjeriti snage s prvolgašem Auxerreom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.