Ivan Leko ponovo sjeda na klupu u utakmici koju sudi Dario Bel

Utorak, 12. rujna 2023. 13:19 Napisao/la  T. B.
Ivan Leko
Ivan Leko

Hajduk u srijedu na stadionu Stanko Vlainić - Dida u Slavonskom Brodu čeka dvoboj 1/16 finala kupa protiv Omladinca iz Gornje Vrbe.

Zanimljivost susreta je da ga sude četri sutkinje, što će ući u povijest kluba s Poljuda.

Glavna sutkinja bit će Ivana Martinčić iz Koprivnice, pomagat će joj Sanja Rođak – Karšić iz Podravskih Sesveta i Maja Petravić iz Zagreba. Četvrta sutkinja je Jana Bolić iz Zagreba.

S ovom utakmicom trener Ivan Leko odradit će petu, posljednju utakmicu suspenzije koju je dobio zbog vrijeđanja suca Darija Bela na dvoboju Superkupa protiv Dinama.

Čini se da se sudbina poigrala s Hajdukovim strategom, jer povratak na klupu obilježit će ponovni susret sa sucem Belom.

Osječki arbitar sudi u nedjelju utakmicu Hajduka i Gorice.

Što se pak tiče dvoboja s Omladincem, očekuje se da Leko pruži priliku povratniku, vrataru Kaliniću, te da debitiraju Umerović i Žaper.

Koliko je poraz od Istre 1961 na Poljudu ostavio traga vidjet će se vrlo brzo, Splićane čekaju tri vrlo zahtjevne prvenstvene utakmice.

Prvo u nedjelu gostovanje kod Gorice, te potom dva ogleda kod kuće protiv Lokomotive i Dinama.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.