Ivan Leko: Nije slučajno da sudi Bel, možemo se praviti da smo ludi i glupi

Petak, 15. rujna 2023. 17:11 Napisao/la  T. B.
Ivan Leko: Nije slučajno da sudi Bel, možemo se praviti da smo ludi i glupi

Ivan Leko vraća se na klupu Hajduka nakon što je odradio pet utakmica suspenzije, Hajduk u nedjelju (17) gostuje u Velikoj Gorici.

- Drago mi je što sam opet tu nakon dugo vremena. Meni je i dalje to jako bolno, i dalje imam mišljenje o svemu tome. Neke stvari vrijeme liječi, ali nešto i ne liječi. Teško mi je bilo gledati s tribina ovih pet utakmica. Nadam se da neću morati više. S tribina se bolje vidi, ali nemaš priliku uzeti time-out kao u košarci i adaptirati nešto. Treba iskoristiti svaki trening, svaku minutu, da momci prepoznaju situacije na terenu. Trener može dati naputak, ali za vrijeme utakmice nema mogućnost za puno promjena, rekao je trener Hajduka Ivan Leko, a zatim se dotaknuo domaćeg poraza od Istre.

- Šokiralo nas je sve jer imamo izvanredan ulazak u sezonu. Dobri smo, ozbiljni smo. Zaslužili smo pobijediti Istru, ali to je nogomet. Netko ti prijeđe centar dva puta i zabije. To je tako. Puno je utakmica do kraja, momci su dobro izreagirali na treninzima. Svi su jako motivirani za krenuti u novu seriju počevši od nedjelje. Jako je teško bilo igračima. Bilo je 30.000 ljudina stadoni, to nas je sve zaboljelo. Pametni pokušavaju iz svakog poraza izvući lekciju, poslije svakog poraza želiš vidjeti reakciju.

Koliko ste zadovoljni prijelaznim rokom?

- Sigurno smo bolji nego prije dva mjeseca. Bolji smo, doveli smo dobre igrače. Neki su imali više vremena za adaptaciju, neki manje. Na nama je da stvorimo atmosferu, da svi vole doći na trening i da uživaju.

Kakva je Gorica?

- Prošle sezone smo tamo odigrali 0:0. Dobri su organizirani. Uzeli su bod u Maksimiru. Stigao je novi trener koji ima jasnu viziju. Očekujem tešku utakmicu. Bit će ključno da pokažemo timski duh. Individualna kvaliteta je bitna, ali snaga momčadi je jako bitna, da sve kvalitete koje imamo pokažemo na terenu.

Opet sudi Bel, je li to slučajno?

- Ne mislim da je slučajno. Možemo se praviti da smo ludi i glupi. U mojoj situaciji kako se osjećam najbolje da ništa ne govorim jer bih mogao svašta reći, zaključio je Leko koji je suspendiran zbog vrijeđanja upravo Darija Bela.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.