Ivan Leko: Kada je i tko je gledao Benrahoua, to nije pitanje za mene!

Petak, 27. siječnja 2023. 12:43 Napisao/la  T. B.
Ivan Leko
Ivan Leko Foto: HNK Hajduk/Facebook

Hajduk u 19. kolu SuperSport HNL-a u nedjelju od 17.10 sati igra u Puli.

- Istra ima najbolju obranu lige. U zadnjih pet utakmica četiri 'clean sheeta'. Zaslužuju i više bodova nego što imaju. Jako su organizirani. Točno se zna što rade bez baluna, a što rade s balunom. Mi ćemo morati biti dobri da bi uspjeli izdominirati. Znamo da je Istra dobra, da igraju bez respekta, kaže trener Ivan Leko.

Hajduk nastoji na isti način igrati kući i na gostovanjima:

- Nogomet je 11 na 11. Što si mirniji i što manje gubiš fokus na ostale stvari poput suca, protivnika, vremena, to si bolji. Nastojat ćemo igrati naš nogomet kući i vani, govori Leko.

Trener Hajduka priznao je da nema veze s dolaskom Benrahoua:

- Svaki ozbiljan klub je organiziran da se zna što radi. Svaki klub ima predsjednika, sportskog direktora, skaute... Nadam se da će nam pomoći. Kad ga je tko gledao, to nije pitanje za mene Vidjet ćemo u kakvom je stanju. Nastojat ćemo ga što prije priključiti da upozna način igre. Nadam se da će nam pomoći da budemo bolji. Skauting radi svoje, imamo informacije o profilima igrača, što nam treba da budemo bolji. Očekujemo kvalitetu u ofenzivnom dijelu, kvalitet zadnjeg pasa i ključnih dodavanja. U nogometu se zbrajaju asisti i golovi. Tu očekujemo najveći doprinos našeg novog igrača, poručio je Leko.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.