Inoha zbog duga od tri plaće prijavio Hajduk UEFA-i i FIFA-i

Nedjelja, 11. ožujka 2012. 09:23 Napisao/la  I. J.

Bivši igrač Hajduka, Japanac Masahiko Inoha prijavio je splitski klub UEFA-i i FIFA-i zbog tri plaće koje su mu ostali dužni na Poljudu

Dojučerašnji igrač Hajduka Masahiko Inoha debitirao je u dresu novog kluba, japanskog prvoligaša Vissel Kobe u okviru japanske J League. Inoha je nastupio za novi klub, iako od splitskog kluba niti Hrvatskoga nogometnog saveza nije dobio certifikat perema kojem službeno više nije član "bijelih".

Zbog neisplaćene tri plaće Inoha je tijekom zime napustio Hajduk, a njegov menadžer Taka Yamazaki je e-mailom izvijestio predsjednika splitskog kluba Hrvoja Maleša da su jednostrano raskinuli ugovor na štetu bijelih, te da je slučaj prijavljen UEFA-ai i FIFA-i. Na Poljudu nisu željeli ništa komentirati, jer čekaju službenu potvrdu i objašnjenje kako se Inoha mogao registrirati za novi klub Vissel Kobe. Tek nakon toga će se s Poljuda očitovati po ovom pitanju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.