Igrači Hajduka jedva čekaju utakmicu u Zadru, Torcida skuplja novac za pritvorene navijače

Nedjelja, 08. prosinca 2013. 18:45 Napisao  I. V.

Nakon poraza od Dinama  igrači su odlično reagirali na treningu, jedva čekaju da počne utakmica kako bi se pobjedom donekle iskupili za neuspjeh u Kupu, kaže Tudor.

Hajduk je u srijedu u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Hrvatske u dvoboju s Dinamom na maksimirskom travnjaku doživio težak poraz, domaćini su slavili sa 5:0.

- Na prošlost se ne želim osvrtati, okrenuti smo budućnosti. Kazat ću samo da će Hajduk iz ovog poraza izaći jači i bolji, riječi su Tudora.

U ponedjeljak Splićani gostuju u Stanovima. Nakon domaćeg poraza od Istre 1961, trener Zadrana Ferdo Milin podnio je ostavku, što čelništvo kluba nije prihvatilo:

- U nogometu je uvijek zanimljivo i turbulentno, događaju se neočekivane stvari. Ne razmišljam što se događalo u zadarskim redovima proteklih dana. Nakon poraza od Dinama  igrači su odlično reagirali na treningu, jedva čekaju da počne utakmica kako bi se pobjedom donekle iskupili za neuspjeh u Kupu, zaključuje Tudor.

Inače, Torcida je u nedjelju navečer pokrenula akciju prikupljana novčanih sredstava za petoricu navijača, koji se nalaze jednomjesečnom u istražnom zatvoru u Remetincu, gdje su završili nakon nedjeljnog derbija sa Dinamom u Maksimiru. Na Rivi kod kućica, koje su postavljene uoči Božićno-novogodišnjih blagdana, postavit ćemo kutije za prikupljanje  novčanih sredstava za petoricu navijača, koji su bez ikakvih valjanih dokaza privedeni u jednomjesečni istražni zatvor u Remetinac, stoji u priopćenju Kluba navijača Torcida

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.