Igoru Tudoru prijeti suspenzija zbog komentara suđenja utakmice u Koprivnici

Srijeda, 06. studenog 2013. 17:01 Napisao/la  Ivan Jelić

Navodno mu shodno izrečenom u vezi suđenja prijeti kazna od čak 6 mjeseci zabrane vođenja momčadi

Disciplinski sudac MAXtv Prve lige Krešimir Vlajčević kaznio je trenera Hajduka Igora Tudora novčanom kaznom u iznosu od 2000 kuna na osnovi prijave glavnog suca utakmice Hajduk - Dinamo  zbog izjave trenera bijelih po završetku dvoboja da je suđenje bilo tendenciozno.

Povjerenik za natjecanje Josip Brezni i glavni sudac utakmice Slaven Belupo – Hajduk, koja je odigrana u subotu u Koprivnici, podnijeli su prijavi disciplinskom sucu protiv trenera splitske momčadi zbog izjave koju je dao na presici nakon susreta gdje se na njegovom udaru našlo suđenje Matoca. Tudor se do 08. studenog do 12 sati treba očitovati u vezi prijave koju su podnijeli Brezni i Matoc.

Navodno mu shodno izrečenom u vezi suđenja prijeti kazna od čak 6 mjeseci zabrane vođenja momčadi, jer Hajdukovu treneru ovo nije prvi puta da komentira suđenje što je trenerima strogo zabranjeno

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.