Igor Tudor, trener Hajduka: Nismo imali kvalitetu da bismo pobijedili Zadar

Utorak, 10. prosinca 2013. 10:46 Napisao/la  SC

Sada je jasno zašto sam odlučio ostati trener Zadra, jasno je da mogu napraviti veći rezultat od sedmog mjesta, rekao je Ferdo Milin

Igor Tudor nema baš razloga za zadovoljstvo u zadnje vrijeme. Nakon teškog poraza (0:5) u Kupu od Dinama, bod osvojen u Zadru nije dovoljan da bi Hajduk vratio pozitivnu atmosferu.  

- Vodili smo veći dio utakmice, a na kraju je gol mogao pasti na obje strane. Žao mi je što nismo pobijedili, utakmica nije bila naročito lijepa, ali trebalo je pokazati karaktere. Mislim da su moji momci pokazali karakter, parirali su borbenim Zadranima, ali nismo imali dovoljno kvalitete da bismo pobijedili. Idemo dalje, okrećemo se sljedećoj utakmici protiv Rijeke, kaže Tudor.

Trener Zadra Ferdo Milin  žali prilikama u drugom poluvremenu.

- Imali smo bolje šanse od Hajduka i normalno da možemo žaliti što nismo pobijedili. Ipak, sada je jasno zašto sam odlučio ostati trener Zadra, jasno je da mogu napraviti veći rezultat od sedmog mjesta, tome ću težiti u nastavku prvenstva. Mi želimo uhvatiti priključak za petim i šestim mjestom, rekao je Milin.

Inače, Milin je nakon kup-poraza od Istre podnio ostavku koje čelništvo Zadra nije prihvatilo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.