Igor Tudor, trener Hajduka: Nemamo kvalitete da riješimo situacije kad se protivnik brani

Nedjelja, 25. kolovoza 2013. 10:53 Napisao/la  SC

Završili smo utakmicu s pet napadača, u sastavu... Dva su igrača lani igrali u Primorcu, dva su juniora. To je realnost Hajduka, bez obzira kako to gledali, kaže Tudor

Igor Tudor odmah nakon utakmice ušao je u teren i počeo redom čestitati svojim igračima na – porazu! Kao što reče Ivan Katalinić, Hajduk je jedni klub koji poraze pretvara u pobjede. Trener Hajduka Igor Tudor  prvi poraz u prvenstvu opravdao je na sljedeći način:

 

- Čestitke imenjaku Pamiću i Istri, ona je bez obzira na naš posjed lopte zaslužena. Mi smo izgubili jer nemamo kvalitete da riješimo situacije kad se protivnička momčad brani pametno sa desetoricom igrača. Završili smo utakmicu s pet napadača, u sastavu... Dva su igrača lani igrali u Primorcu, dva su juniora. To je realnost Hajduka, bez obzira kako to gledali. Nemam momcima što zamjeriti. Lijepo je imati slične igrače, a igrati protiv Hajduka. Od Hajduka se puno očekuje, svako prosipanje bodova je neuspjeh. . Jako nam fale Mijo Caktaš i Žan Kouassi, par igrača nije u formi, par je mladih i to je realnost Hajduka, kazao je Tudor.

 

Igor Pamić bio je vrlo kratak nakon utakmice:

 

- Pokušat ću ne filozofirati. Hajduk je najspremnija momčad u ligi! I mi smo im odoljeli. Mi smo u određenim fazama bili dobri, u određenim nismo. Dobra je bila utakmica, s puno šansi, htjeli smo biti otvoreniji, ali nismo uspjeli. Možda danas uopće nismo zasluženo pobijedili! Možda. Možda je trebalo biti neodlučeno. Neću lagati. Ali, to je bila važna pobjeda...

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.