Igor Tudor: Gledatelj su mogli uživati u utakmici dviju momčadi koje igraju najljepši nogomet

Subota, 26. listopada 2013. 23:09 Napisao/la  Ivan Jelić

Sada gledatelji nemaju priliku vrhunski nogomet vidjeti samo samo utorkom i srijedom, kada se igraju utakmice Lige prvaka, već subotom i nedjeljom kada se igraju utakmice hrvatske lige, tvrdi Tudor

Igor Tudor ostvario je još jednu pobjedu s mladom i poletnom momčadi Hajduka, koja bodove osvaja silnom željom i snažnim nogometom. Nakon utakmice navijači su nagradili Tudora skandiranjem njegova imena:

- Zadovoljan sam ostvarenom pobjedom, igrom i rezultatom. Gledatelji su mogli uživati u utakmici dviju momčadi koje zasigurno igraju najljepši nogomet u ligi. Sada gledatelji nemaju priliku vrhunski nogomet vidjeti samo samo utorkom i srijedom, kada se igraju utakmice Lige prvaka, već subotom i nedjeljom kada se igraju utakmice hrvatske lige. Mi smo bili bolji u prvom dijelu, Lokomotiva je bila opasnija u nastavku susreta, no naša pobjeda je zaslužena, kazao je Tudor.

Marić dočekan zvižducima
Bruno Marić je petnaestak minuta prije početak susreta s pomoćnicima istrčao na teren, dočekan je gromoglasnim zvižducima gledatelja koji su mu potom počeli uvredljivo skandirati.

Mnogo je bilo priče prije dvoboja o sucu Brunu Mariću:

- Rekao sam na presici prije utakmice da očekujem da ćemo svi kazati po završetku dvoboja da je Marić izvrsno sudio. Sada to samo mogu potvrditi: Marić izvrsno odradio svoj dio posla. Sudio je prije svega pošteno, kaže Tudor.

Tomislav Ivković realno je prokomentirao utakmicu:

- Nismo dobro otvorili utakmicu, tek od 20. minute počeli smo igrati svoju pas-igru, našu prepoznatljivu igru. Primili smo prvi zgoditak u trenucima kada smo kontrolirali situaciju na travnjaku. Hajduk je bio bolji u prvom dijelu. U drugom dijelu gledatelji su mogli vidjeti vrhunsku igru, barem sam ja to tako vidio. Užitak je bilo biti dio ovog spektakla. Suđenje ne komentiram, najvažnije je da nije bilo nikakvih problema .

Gračan na tribinama
Utakmicu je iz svečane lože pratio novi izbornik U-21 reprezentacije Nenad Gračan. Bivšem igraču i treneru Hajduka to je bio prvi 'radni zadatak' otkako je izabran za nasljednika Nike Kovača.

Imate li kompleks Tudora?

- Nemam, ne znam zašto bih ga imao!? Hajduk je dobio prve dvije utakmice, još nas čekaju dvije utakmice.

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.