Hajdukovci Gabrić i Lendrić, te nogometaši Splita Marčić i Vuković zanimljivi Rijeci

Srijeda, 16. svibnja 2012. 16:10 Napisao/la  I. J.

Dug je popis igrača koje bi Riječani željeli vidjeti u momčadi

Na Kantridi su odlučili dobro počisti svlačionicu. Sportski direktor Srećko Juričić u dogovoru s Elvisom Scorijom, koji bi i u novoj sezoni trebao voditi Rijeku, slaže momčad za Ligu 12. Dug je popis igrača koje bi Riječani željeli vidjeti u momčadi. Uspostavljeni su prvi kontakti  s Dragom Gabrićem, kojeg trener Krstičević ne vidi u svojoj projekciji igračkog kadra za novu sezonu.

Mladi reprezentativac Ivan Lendrić nije se previše naigrao ove sezone i želi otići, a prva opcija mu je odlazak u inozemstvo iako mu je i Rijeka jako zanimljiva.  Riječani bi ponovo željeli dovesti Filipa Marčića, koji je već jednom bio na Kantridi u doba kada je momčad vodio Zlatko Dalić. Njemu je istekao ugovor sa Splitom, „crveni@ ga žele zadržati i pregovori su u tijeku.  Vratar Andrija Vuković nezadovoljan je statusom i želi otići, a čeka se ponuda Riječana.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.