Hajduk u problemima zbog dvojice igrača koji su bili na izlaznim vratima

Subota, 20. svibnja 2023. 10:57 Napisao/la  Toni Bilić
Awaziem
Awaziem

Hajduk je nastavio seriju utakmica bez primljenog gola protiv Slavena Belupa u Koprivnici, pobijedili su Splićani s minimalnih 1:0 Mlakarovim pogotkom.

Odigrali su šesti uzastopni susret bez primljenog zgoditka, posljednji puta mreža vratara Lučića tresla se u Jadranskom derbiju na Rujevici, Rijeka je pobijedila rezultatom 2:0.

Hajduk u srijedu igra finale Supersport Kupa Hrvatske sa Šibenikom na riječkom travnjaku.

Hajdukov strateg Leko u ogledu s Belupom izveo je kombiniranu momčadu, Livaju, Krovinoviću i Melnjaka ostavio je na klupi za pričuve, uveo ih je u igru zadnjih pola sata.

Zbog ozljede travnjak je prije kraja susreta napustio stoper Borevković, upitan je njegov nastup u finalu Kupa.

Awaziem je unatoč bolovima ostao na terenu do posljednjeg sučevog zvižduka, stadao je skočni zglob, pa je i njegov nastup u srijedu na Rujevici pod znakom pitanja.

Zbog toga je Leko na presici poslije susreta bio bijesan iako su do prije nekih mjesec dana Boreković i Awaziem zbog loše igre bili na izlaznim vratima Poljuda.

Obojica su ionako na posudbama.

Sada Leko ne može zamisliti početnu jedanaestoricu bez njih dvojice.

Ima još na raspolaganju ima Ferra, Simića i Vuškovića.

Prvoj dvojici ne vjeruje dok je mladi Vušković  potpuno izvan forme.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.