RAZMJENA HAJDUKA I ISTRE 1961

Splićane nude Ahmada i 120 tisuća eura za Bellea

Utorak, 03. srpnja 2012. 12:07 Napisao/la  Ivan Jelić

Dogovoreno je i da se sačeka odluka Arbitražne komisije HNS-a kojoj je Belle poslao zahtjev za raskidom ugovora s Puljanima

Henri Belle, napadač Istre 1961,  trebao bi uskoro postati novi igrač Hajduka. Protekli vikend proveo je u Splitu gdje  je obavio razgovor s čelnicima bijelih. Pritom je dogovoreno da se sačeka odluka Arbitražne komisije HNS-a kojoj je Belle poslao zahtjev za raskidom ugovora sa Puljanima. Nakon odluke Arbitražne komisije sve će biti puno jasnije. Inače, navodno je dogovoreno da će Ahmad Sharbini obuće dres Istre 1961, a Belle Hajduka. Uz to bi Splićani bi Puljanima još platili 120 tisuća eura obeštećenja. Navodno je predsjednik RNK Split Slaven Žužul iskazao zanimanje da Bellea dovede u Park mladeži.

Na Poljudu je procurila vijest da je Ivica Boljat glavni protukandidat Marinu Brbiću za predsjednika Hajduka. Brbića na čelu bijelih želi Jako Andabak, član Nadzornog odbora,  najveći pojedinačni dioničar kluba i najvjerojatnije budući vlasnik bijelih.

Boljat je redoviti profesor na Prirodnoslovnom-matematičkom fakultetu u Splitu, bio je član Izvršnog odbora Hajduka od 1997. do 2000. godine. Bez obzira što Boljat ima podršku dijela zaposlenika kluba, oni ipak ne odlučuju već Nadzorni odbor  tko će biti novi predsjednik kluba.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.