Brbić promijenio mišljenje: Pašalić će se odazvati pozivu, u pitanju je nesporazum!

Srijeda, 09. listopada 2013. 10:09 Napisao/la  I. J.

Hajduk u početku nije pustio mladog Marija Pašalića na pripreme U-19 reprezentacije

Marin Brbić, predsjednik Hajduk, nakon tematske sjednice Gradskog vijeća posveće Hajduku promijenio je mišljenje u vezi odaziva Marija Pašalića izborniku U-19 reprezentacije.

- Mario će se staviti na raspolaganje izbornuku, u pitanju je bio nesporazum. Mislili smo da nam teba za utakmicu protiv Bešiktaša u četvrtak, ali ako je potreban reprezentaciji..., kazao je Brbić.

Hajduk u početku nije pustio mladog Marija Pašalića na pripreme U-19 reprezentacije za kvalifikacijske susrete za plasman na Europsko prvenstvo. S Poljuda su šefu svih mlađih reprezentativnih uzrasta HNS-a, Romeu Jozaku, poslali pismo u kojem su pojasnili zbog čega su se odlučili na ovakav potez.

Kako su naveli Pašalić je jedan od najvažnijih igrača momčadi trenera Igora Tudora, žele ga imati odmornog pred utakmicu protiv Hrvatskog dragovoljca koja je na rasporedu 20. listopada. U slučaju da igra za reprezentaciju, Pašalić bi se momčadi priključio dva dana prije gostovanja bijelih kod Dragovoljaca .

- Postupit ćemo u skladu sa pravilnikom HNS-a, izjavio je Jozak.

Prema pravilniku Hajduku je prijetilo oduzimanje tri boda ako Pašalić nastupi protiv Hrvatskog dragovoljca. Na Poljudu su se brzo predomislili...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.