Hajduk doživio prvi poraz! Nema Marka Livaje, nema bodova!

Nedjelja, 03. rujna 2023. 13:02 Napisao/la  T. B.
Hajduk doživio prvi poraz! Nema Marka Livaje, nema bodova!
Foto: HNK Hajduk/Facebook

Nogometno ludilo koje tjednima vlada u Splitu među navijačima Hajduka prekinuo je napadač Istre 1961 Matej Lisica, koji je u 101. minuti zabio jedini gol na utakmici Hajduka i Istre 1961.

Svi odreda očekivali su desetu pobjedu momčadi Ivana Leke, koji bi time ušao u povijest kluba kao trener s najviše uzastopnih pobjeda.

Hajduk je poražen u utakmicu u kojoj je svoje najveće prilike imao u prvih osam minuta, Krovinović je sam kao duh sa 4-5 metara pucao preko gola, Melnjakov udarac Majkić je obranio.

I to je bilo sve od domaćina.

Do kraja susreta bilo je to mučenje igrača Hajduka, stihijska igra u kojoj je puno više bilo nereda nego reda.

Dvoboj je otkrio staru boljku, ako Livaja ne zabije, nema bodova.

Hajduku promptno trebaju jedan napadač i dva krilna igrača.

Otkako su predsjednik Jakobušić i sportski direktor Nikoličius preuzeli slaganje momčadi, na Poljudu se dogodila inflacija bekova i stopera, a deflacija napadača.

Posljednji napadač koji je došao bio je Nikola Kalinić kojega su se svi na Poljudu jedva čekali riješiti.

Poraz od Istre 1961 samo je još jednom potvrdio da igrači koji su ljetos došli (Šarlija, Moufi, Diallo, Dajaku, Ojidja Ofoe) nisu pojačanja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.