Gennaro Gattuso: Ako bude potrebno, zagrijavat ćemo se i na parkingu!

Petak, 18. listopada 2024. 14:49 Napisao/la  SC
Gennaro Gattuso: Ako bude potrebno, zagrijavat ćemo se i na parkingu!

Gennaro Gattuso u najavi utakmice protiv Slavena Belupa rekao je sljedeće:

- U Koprivnici je uvijek teško. Ja ću od igrača tražiti istu želju i ljutnju kao i protiv ostalih. Ulazimo u utakmicu s maksimalnim poštovanjem. Nemojte očekviati 4-5 golova, Slaven je ozbiljna momčad, bit će to ozbiljna utakmica. Ali to vrijedi za sve. Isto nas čeka protiv Lokomotive, Gorice, svi tereni su teški, nisu u najboljem stanju. Ima još protivnika koji protiv Hajduka igraju na tisuću posto. Jednostavnih utakmica Hajduku nema. Slaven brzo napada s četiri i pet igrača kada dobiju posjed. Nije čudo što se velike momčadi muče u Koprivnici. Otkad je došao Mario, imam sve pohvale za momčad. Znaju točno što žele. Neće biti lagano, treba nam jak Hajduk, jakog mentaliteta. Ako prihvatimo utakmicu kao da je šetnja, bolje da ostanemo u Splitu. Ako se budemo tamo šetali, lako moguće da dobijemo po nosu, kaže Gattuso.

- Što reći o infrastrukturi. Ovdje sam četiri mjeseca. Vi ovdje ste talenti za sve sportove. Talent odlikuje Dalmaciju, ali nije dovoljan. Potrebna je infrastruktura, toga nemate. Stalno sam na sastancima, gledam kako popraviti ovu infrastrukturu ovdje. Dva tjedna nismo koristili teren na Poljudu, promijenjen je travnjak. Nekada se i zagrijavamo na umjetnoj travi, to nije najbolje za one koji se vraćaju za ozljede. Ako bude potrebno, zagrijavat ćemo se i na parkingu. Mi smo Hajduk, davat ćemo uvijek sve od sebe da budemo što bolji, rekao je Gattuso.

Trener Hajduka o konkurentima ni riječi:

- Ne bih o Dinamu i Rijeci. Ni njima nije jednostavno. Neću komentirati druge, tu smo gdje jesmo, na kraj usezone ćemo podvući račun.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.