Genaro Gattuso pojasnio status Ivana Rakitića uoči utakmice protiv Torshavna

Srijeda, 24. srpnja 2024. 13:51 Napisao/la  SC
Gennaro Gattuso
Gennaro Gattuso Foto: HNK Hajduk/Facebook

Genaro Gattuso najavio je utakmicu Hajduka i Torshavna u četvrtak (21), najavžnije je znati sljedeće:

- Vidjet ćete Rakitića na utakmici, ali ne u sastavu! Od idućeg tjedna će se priključiti momčadi u treninzima, kaže Gattuso.

- Sve utakmice su teške, mi smo se dobro pripremili, ali naš protivnik igra dobar nogomet, imaju 16 utakmica u prvenstvu, trener im radi odličan posao. Vidjeli ste i na pripremama našim da nema lagane utakmice. Ja od svoje ekipe očekujem da nema straha. Poštujemo svakog protivnika. Teški su uvjeti, velika temperatura, ali nećemo se vaditi na to, idemo pobijediti. Radimo na pripremi ove utakmice, ali nije to toliko teško, 10-12 sati dnevno sam posvećen nogometu. Zahvaljujem klubu na novim tehnologijama koje mi pomažu, od jutra smo danas analizirali protivnika. Naš protivnik igra dosta agresivan napadački nogomet. Ali, neće sutra moći tako, ako se sutra povuku imamo plan i za to. Spremni smo za utakmicu, rekao je Gattuso.

Talijanski stručnjak debitira na punom Poljudu:

- Naravno da sam napet, ne spavam tri dana, ali ja sam takav. Ja i kad gubim na karte protiv sina, iznerviram se, možete misliti kako će mi biti sutra. Želim da nas publika sutra slijedi. Da mi igramo, pa da nas publika prati. Hajduk je već moj klub, svi idu u istom smijeru, i zato je i moja odgovornost velika. Napeto je, primisao je tu da je velika utakmica pred nama. Nikada neću obećavati trofeje, ali krvlju sada odmah mogu potpisati, dat ćemo sve od sebe, svaki igrač mora maksimalno poštivati obilježja kluba za koji igra, poručio je Gattuso.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.