Mišo Krstičević: Ostao sam bez zadnjeg veznog; Club Brugge zainteresiran za Gorana Blaževića

Ponedjeljak, 28. siječnja 2013. 10:10 Napisao/la  I. J.

Blažević se zbog problema s ozljedom naknadno priključio pripremama splitskog prvoligaša u Turskoj

Hajduk je u jednoj tvrdoj, i na trenutke preoštroj utakmici koju su nametnuli  igrači Dinama iz Minska, bio bolja momčad, ali nije uspio doći do pobjede. Bijeli su ostali u 56. minuti bez Milića koji je zbog ozljede napustio travnjak. Prije polaska u Tursku  Mišo Krstičević je ostao bez Josipa Radoševića koji karijeru nastavlja u talijanskom Napoliju. Poslije sraza sa bjeloruskim prvoligašem hajdukov trener je zavapio.

- Ostao sam samo na Limi, a on nije pravi zadnji vezni igrač. Milić se ozlijedio, Radošević  je otišao u  Napoli. Trebati ću  početka drugog dijela prvenstva pronaći neko rješenje, ustvrdio je Mišo Krstičević

Inače, Goran Blažević, vratar Hajduka, kasnije se priključio spltiskom prvoligašu na pripremama u Turskoj zbog problema s ozljedom skočnog zgloba.

Blažević je jedan od igrača koje bijeli također žele prodati. Prema neslužbenim informacijama belgijski prvoligaš Club Brugge zanima se za hajdukovog vratara.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.