BRAZILCI U DOBRIM RUKAMA

Patinho i Cassio odradili trening s Jarnijem

Ponedjeljak, 14. siječnja 2013. 14:23 Napisao/la  I. J.

Nadzorni odbor i predsjednik Uprave pozvali su navijače na sastanak 19. siječnja u 110 sati u kino-dvorani na Poljudu

Dvojica Brazilaca  Patinho i Cassio odradili su, u pauzi između liječničkih pregleda, trening s Robertom Jarnijem, koji vodi juniore Hajduka. Uspjeli su se nekako sporazumjeli jer Jarni je u svojoj bogatoj i uspješnoj karijeri igrao u Španjolskoj  (Betis , Real Madrid  i  Las Palmas), te odlično govori španjolski jezik.

Inače, Nadzorni odbor i predsjednik Uprave pozvali su navijače na sastanak 19. siječnja u 110 sati u kino-dvorani na Poljudu. Čelnici kluba žele imati što bolju suradnju  s navijačima, te ih posebno upozoriti da prve baklje upaljene na prvoj narednoj europskoj utakmici značile bi izbacivanje Hajduka iz europskih natjecanja na duže vrijeme.

 Disciplinska komisija UEFA-e već je kaznila Splićane s jednom utakmicom igranja bez gledatelja na Poljudu. Ako bijeli izbore plasman u Europsku ligu prvi će susret pred praznim Poljudom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.