Anas Sharbini počeo trenirati s Hajdukom, uz brata Ahmada obavio razgovor s čelnicima kluba

Subota, 07. srpnja 2012. 11:20 Napisao/la  I. Jelić

Anas je u subotu ujutro odradio prvi trening sa suigračima

Nakon gotovo mjesec dana izbivanja zbog ozljede i produženog odmora Anas Sharbini se u petak vratio Split. Posljednju utakmicu u minuloj sezoni odigrao je protiv Cibalije i od tada nije konkurirao za momčad i nije ga bilo na pripremama na Kupresu niti na pripremama u Njemačkoj.

Poslije završetka večernjeg treninga Anas je zajedno s Ahmadom koji normalno trenira s prvom momčadi, otišao na razgovor s čelnicima kluba. Obojica žele napokon razriješiti svoj status, a  Hajduk ih želi prodati. Naime,  braća Sharbini su preskupa za klub posebice u situaciji u kojoj bijeli nemaju novaca. Glavni cilj ljudi koji vode Hajduk jest prodaja  Anasa i Ante Vukušića ne bi li od njihovih transfera nešto zaradili i tako barem malo napunili praznu blagajnu. Anas je u subotu ujutro odradio prvi trening sa suigračima.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.