Predsjednik Marin Brbić demantira da je Alen Bokšić kandidat za sportskog direktora Hajduka

Petak, 25. listopada 2013. 15:23 Napisao/la  Ivan Jelić

Nekorektno je da me netko postavlja u takvu poziciju spram predsjednika Brbića. Ne znam odakle informacija da sam ponudio predsjedniku Brbiću da budem sportski direktor, kaže Tudor

Nakon što je Šveđanin Jens Andersson neočekivano prije nešto više od mjesec dana napustio mjesto sportskog direktora Hajduka, klub još uvijek nije izabrao njegovog nasljednika. Kuloarsku vijest da je predsjednik kluba Marin Brbić obavio razgovor u Makarskoj s Alenom Bokšićem, bivšim pomoćnikom Igora Štimca, demantirao je predsjednik osobno.

- O tome ništa ne znam. Za sada ne razmišljamo o sportskom direktoru, rekao je Brbić.

Igor Tudor osvrnuo se na napise u kojima se spominje mogućnost da uz trenerski posao obnaša istovremeno dužnost sportskog direktora

- Nekorektno je da me netko postavlja u takvu poziciju spram predsjednika Brbića. Ne znam odakle informacija da sam ponudio predsjedniku Brbiću da budem sportski direktor. To je čista laž.! Mnogo puta sam kazao da me zanima samo trenerski posao i to ću raditi cijeli život. Jedno i drugo istovremeno ne može nitko raditi, rekao je Tudor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.