Al Ittihad do 21. siječnja Hajduku treba isplatiti odštetu za Anasa Sharbinija

Srijeda, 15. siječnja 2014. 16:04 Napisao/la  SC

Budući da je transfer obavljen bez bankovnih garancija, što je poslovni nonsens, čelnici Al Ittihada zavlače Hajduk koji se žalio FIFA-i

Marin Brbić najavio je sastanak s predstavnicima Al Ittihada, predsjednik Hajduka trebao bi se sastati s predstavnicima saudijskog kluba u vezi odštete za Anasa Sharbinija. Iako Sharbini odavno igra za Rijeku u koju se ljetos vratio iz Al Ittihada, Saudijci još uvijek nisu uplatiti Hajduku odštetu za transfer iz 2012. godine. Hajdukova potraživanja nešto su viša od 2 mil. eura.

Budući da je transfer obavljen bez bankovnih garancija, što je poslovni nonsens, čelnici Al Ittihada zavlače Hajduk koji se žalio FIFA-i. Prema FIFA-noj odluci, Al Ittihad bi odštetu trebao platiti do 21. siječnja. Brbić je u Pariz već razgovarao sa Saudijcima, predsjednik Hajduka odbio je obročno plaćanje.

U slučaju da Al Ittihad ispoštuje odluku FIFA-e, prvo će biti izbačen iz azijske Lige prvaka, a u krajnjem slučaju slijedi izbacivanje u drugu ligu Saudijske Arabije.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.