Željko Jovanović: Šimuniću, igraj nogomet! Pusti politiku i lekcije iz povijesti!

Petak, 17. listopada 2014. 14:42 Napisao/la  SC

Stvarno je dosta ovog desničarskog popovanja i iskrivljivanja činjenica, piše Jovanović

 

Željko Jovanović odgovorio je Josipu Šimuniću, koji je bivšeg ministra sporta prozvao zbog reakcija tijekom utakmice Srbija - Hrvatska u Beogradu. Jovanović je na svojem Facebook profilu napisao sljedeće:

Stvarno je dosta ovog desničarskog popovanja i iskrivljivanja činjenica. Nebrojeno puta sam ponovio da sam nakon te beogradske utakmice u izjavi za medije, zajedno sa srpskim kolegom Vanjom Udovičićem, osudio nesportske ispade za vrijeme utakmice Srbija - Hrvatska i pozvao sve ljubitelje sporta da sport bude poveznica među susjedima, a ne razlog neprijateljstva i divljanja. Sve to snimili su i hrvatski novinari, ali zašto nikad nisu objavili ne mogu ja objasniti.

Istovremeno u VIP loži sjedio je i predsjednik HNS-a Davor Šuker sa cijelom delegacijom HNS-a, nitko od njih ni jednim potezom ni jednom riječju nije reagirao na sve ono za što mene uporno proziva Šimunić i zapjenjena desničarska ekipa. Jednako tako, kad je Hrvatska zabila gol jedini čovjek u loži koji je skočio i burno proslavio naš gol bio sam ja, a Šuker i ekipa iz HNS sjedili su nepomično u svojim stolicama i šutili!

Zato, Šimuniću igraj nogomet, to dobro radiš, pusti politiku i lekcije iz povijesti!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.