ZAKON BRAĆE

U Ljubuškom niče nova vila

Utorak, 25. siječnja 2022. 22:16 Napisao/la  SC

Braća Mamić nemaju problem s novcem

U Ljubuškom niče nova vila
Foto: www.sportsport.ba

 Braći Mamić nije tako loše u bijegu od hrvatskog pravosuđa!

Portal sportsport.ba objavio je fotografije nove vile braće Mamić u Ljubuškom, odnosno u blizini vodopada Kravice.

Vila se tek gradi, prema obrisima daje se naslutiti da Mamići u BiH nemaju problema s novcem zato što imaju problema s hrvatskim zakonom.

Obojica su bh-državljani, obojica su pravomoćno osuđeni u Hrvatskoj, BiH obojicu ne želi izručiti za (ne)djela koja su počinili u Hrvatskoj.

Sportsport.ba navodi da vilu formalno gradi Zdravkov sin Mario, grubi radovi na jednospratnici su završeni, većina imanja je ograđena visokim kamenim zidovima, radovi intezivno traju, Mamići će čekati još nekoliko mjeseci da bi mogli useliti u svoj novi dom.

Inače, Zdravko Mamić je osuđen na 6,5 godina zatvora zbog izvlačenja novca iz Dinama, Zoran Mamić kažnjen je s četiri godine i osam mjeseci zatvora.

Sudski proces ostaje zabilježen u analima hrvatskog pravosuđa po tome da se Dinamo nije žalio da je oštećen!

Naprotiv!


Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.