Toni Bilić: Da bude odmah svima kristalno jasno! Gennaro Gattuso nije donio ništa novo!

Petak, 26. srpnja 2024. 12:16 Napisao  I. V.

Navijače se ne može prevariti, to je bezbroj puno dokazano i potvrđeno, kaže poznati splitski novinar

Ivan Rakitić, Gennaro Gattuso i Toni Bilić
Ivan Rakitić, Gennaro Gattuso i Toni Bilić

Gennaro Gattuso nakon debija na klupi Hajduka ušao je u verbalni sukob s novinarom Tonijem Bilićem, koji je istaknuo da je rezultat utakmice (2:0) bio bolji od igre protiv Torshavna.

- Što je bilo negativno? Hoćemo li nas dvojica loše početi!?, obratio se Gattuso nervozno poznatom splitskom novinaru.

- Navijače se ne može prevariti, to je bezbroj puno dokazano i potvrđeno. U 63. minuti dvoboja Hajduka i Torshvana s tribina se začuo se koncert zvižduka upućen igračima Hajduka za ono što su prezentirali od početka drugog dijela utakmice. Bila je to preslika loših, da ne kažem sramotnih izdanja iz prethodnih sezone, kaže Bilić.

- Da bude odmah svima kristalno jasno! Gennaro Gattuso nije donio ništa novo u igri! Ni u jednom jedinom segmentu igre! Na teren je poslao jedanestoricu koja je igrala u većem dijelu prošle sezone, jedino je od prve minute krenuo Capan u srednjem redu umjesto ozlijeđenog Sigura. I to je sve što je promijenio uz činjenicu da je Kalik igrao na lijevom boku u napadu što nije njegova prirodna pozicija, ističe Bilić.

- Hajduk je nakon prvog dvoboja s momčadi s Farskih otoka ostvario puno bolji rezultat od prikazane igre. Ta konstatacija razljutila je Talijana! Može se on ljutiti koliko god hoće, ali to je istina koju su u svojim komentarima na društveim mrežama potvrdili mnogobrojni navijači, oni se već sada boje loše sezone. Ne treba biti pesimist, kada Rakitić bude spreman Hajduk će biti bolji. Već je prva utakmica na Poljudu potvrdila je da će Hajduk igrati na pogon Marka Livaje. Vidno je smršavio i on bi trebao biti veće pojačanje od Gattusa i Rakitića, poručio je Bilić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.