Serse Cosmi ispričao se svima koje je razočarao, Talijan uvjeren da radi dobar posao

Subota, 05. studenog 2022. 16:23 Napisao/la  SC
Serse Cosmi ispričao se svima koje je razočarao, Talijan uvjeren da radi dobar posao

Serse Cosmi osjetio je potrebu ispričati se javnosti u najavi utakmice protiv Varaždina:

- Ispričavam se ako sam razočarao osjećaje mnogih, od kluba koji me pozvao da dođem i s čime sam počašćen, do navijača, ljudi koje srećem i koji imaju razumijevanja u svakoj situaciji. No, ja sam odlučan na jedan konkretan način vratiti Rijeku tamo gdje zaslužuje, ne tamo gdje ja mislim nego tamo gdje Rijeka pripada po povijesti. Forza Fiume i krepat‘, ma ne molat, kazao je trener Rijeke.

Posao koji smo napravili smatram pozitivnim, ali ja sam napravio grešku. Nakon dvije uzastopne pobjede i to na vrlo uvjerljiv način, pomislio sam da ćemo lakoćom nastaviti dalje To je bila samo moja greška, trener s tako velikim iskustvom poput mog trebao je znati i predvidjeti da te dvije uvjerljive pobjede neće riješiti probleme koje imamo. No, moj karakter je karakter koji je navikao na teške situacije, voli se boriti, govoreći sportskim rječnikom. U Italiji su uvijek govorili da u jako teškim situacijama izvučem najbolje od sebe, zato opet krećem od svog karaktera. Nisam nikad volio suživot s mediokritetima, ni u životu niti u poslu. I dalje sam uvjeren da se ovdje može napraviti vrhunski posao, kazao je Cosmi.

Poslušajte najavu utakmice:

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.