Perspektivni napadač Splita Ante Rebić na meti Borussije Dortmund, Parme i Dinama

Ponedjeljak, 18. ožujka 2013. 17:22 Napisao/la  I. J.

Špekulira se da je Zdravko Mamić crvenima navodno spreman odmah platiti 2 milijuna eura dok bi od eventualne prodaje u budućnosti Rebića u neki od inozemnih klubova Splićanima pripalo čak 50 posto


Ante Rebić, mladi napadač RNK Splita i mlade hrvatske reprezentacije, na meti je mnogih poznatih europskih klubova. Još prošle sezone želju da ga u svoje redove dovedu iskazali su Bayer Leverkusen, koji je navodno vlasnicima kluba braći Slavenu i Jozi Žužulu ponudio cca 3 milijuna eura na ime obeštećenja, te Red Bull Salzburg i milanski Inter iz Milana.

U međuvremenu bi Rebića u nadolazećem ljetnom prijelaznom roku htijeli dovesti još neki klubovi. Prema neslužbenim informacijama talijanska Parma je spremna platiti 2,5 milijuna eura, čak su navodno konkretnu ponudu dostavili klubu iz Parka mladeži. Pojavila se, istina nepotvrđena informacija, da je aktualni hrvatski prvak Dinamo zakaparirao Rebića.

Špekulira se da je izvršni predsjednik modrih Zdravko Mamić još ranije crvenima ponudio zanimljivu opciju mogućeg transfera prema kojoj je navodno spreman platiti odmah 2 milijuna eura RNK Split, dok bi od eventualne prodaje u budućnosti Rebića u neki od inozemnih klubova Splićanima pripalo čak 50 posto od ukupnog iznosa transfera. Prema nepotvrđenoj informaciji tijekom ovoga tjedna bi na razgovore u Split sa braćom u Žužul trebali doći i predstavnici aktualnog prvaka Njemačke Borussije iz Dortmunda.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.