Marin Leovac postao igrač Osijeka, Nenad Bjelica ostvario želju

Srijeda, 26. siječnja 2022. 15:04 Napisao/la  SC
Leovac i Bjelica
Leovac i Bjelica Foto: NK Osijek/Facebook

Marin Leovac službeno je postao igrač Osijeka, koji je 33-godišnjega braniča predstavio na službenoj stranici:

- Prije svega sam sretan što sam došao u Osijek. Malo je potrajalo, ali su se na kraju klubovi ipak dogovorili. Poznajem ljude u stručnom stožeru, isto tako i većinu igrača, tako da sada jedva čekam da im se priključim na treninzima. Ciljevi su visoki i nadam se da ćemo na kraju nešto i osvojiti. Dok smo imali slobodno uvijek sam nastojao zadržati i nastaviti taj ritam rada, iščekujući rasplet situacije. Zbog toga sam bio i s Dinamom II u Poreču, da ostanem u formi i spremno dočekam neki novi izazov koji se sada i dogodio. Spreman sam i na raspolaganju treneru. Uvijek je bilo teško igrati protiv Osijeka, neizvjesno i napeto, momčad je dobra i vjerujem da možemo i nadalje biti vrlo uspješni. Naravno da pritom želim dati i svoj puni doprinos, kazao je Leovac.

Leovac i Nenad Bjelica dobro se poznaju:

- Surađivali smo u bečkoj Austriji i Dinamu, ne treba trošiti riječi o njemu i njegovim suradnicima. Svi znamo koliko su kvalitetni i uspješni, na meni je i svima ostalima da pružimo najviše što možemo. Veselim se što ću upoznati svoje nove suigrače i vjerujem da ćemo od početka drugog dijela sezone nastaviti pobjeđivati, naglasio je Leovac.

- Uspjeli smo se na kraju usuglasiti s njegovim bivšim klubom i nismo dvojili nijedne sekunde. On je bio naša prva želja kada smo razmišljali o pozicij lijevog bočnog. U početku to nije bilo moguće, sada se to ostvarilo i jako smo sretni zbog toga. U njemu smo dobili iskusnog igrača koji poznaje moj način rad i ono kako najčešće igramo, također poznaje i naše automatizme. Vjerujem da mu razdoblje adaptacije na novu sredinu neće biti dugačko, da će nam pomoći od prvog trenutka i zato smo se i u velikoj mjeri odlučili za njega, istaknuo je Nenad Bjelica.