Za onakvu igru traženje alibija u lošem travnjaku gotovo je sramotno

Četvrtak, 13. travnja 2023. 19:13 Napisao/la  SC
Za onakvu igru traženje alibija u lošem travnjaku gotovo je sramotno

Hajduk je minimalnom pobjedom nad Slaven Belupom u Koprivnici izborio plasman u finale, 24. svibnja na Rujevici u utakmici protiv Šibenka igra drugo finale uzastopno.

Prošle godine bijeli su u finalu na prepunom Poljudu bili bolji od Rijeke (3:1) i tako nakon devet godina posta osvojili Kup.

Jedini pogodak koji je u Koprivnici postigao Marko Livaja s bijele točke izazvao je dosta prijepora, posebice u domaćina i njegovih igrača.

Naime, glavni sudac Kolarić igranje rukom Jambora u kaznemom prostoru domaćina uz pomož VAR-a okarakterizirao je najstrožom kaznom.

Bez sumnje bila je to dvojbena situacija.

Igra obiju momčadi u Koprivnici, posebice igra Hajduka još je jednom bila ispod svih razina.

Hajdukovci u prvom poluvremenu nisu niti jednom pogodili okvir gola domaćeg čuvara mreže Čovića, djelovali su bezidejno, jednom rječju, nikako.

U nastavku igralo se malo bolje, imali su neke prilike i domaćini, koje nisu iskoristili.

Traženje alibija u lošem travnjaku gotovo je sramotno.

U nedjelju se na Rujevici igra Jadranski derbi, zahuktala Rijeka domaćin je Hajduku koji će igrati bez požutjelih Livaje i Krovinovića.

Možebitni poraz bio bi definitivni oproštaj od pokušaja da Hajduk osvoji titulu prvaka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.