Sergej Jakirović govorio o Rijeci, Mislav Karoglan govorio o Ivanu Perišiću

Srijeda, 03. travnja 2024. 22:01 Napisao/la  SC
Sergej Jakirović govorio o Rijeci, Mislav Karoglan govorio o Ivanu Perišiću
Foto: GNKDinamo

Dinamo se plasirao u finale Kupa pobjedom protiv Hajduka na Poljudu:

- Čestitao bih dečkima, prvo poluvrijeme bili smo fantastični. Lučić je imao neke nevjerojatne obrane kada je ušao. Znali smo da će se Hajduk dići u drugom dijelu, ali evo čestitam dečkima još jednom, kazao je Sergej Jakirović.

U finalu Dinamo igra protiv Rijeke:

- Rijeka je zasluženo u finalu. Igra sjajno, jako potentna momčad, koju dobro poznajem, moj kolega Sopić to odlično vodi, imaju lijepu sezonu, uvijek netko iskoči. Imaju širinu, što je kvaliteta. Igramo dvije utakmice, morat ćemo se dobro pripremiti, poručio je Jakirović.

- Puno bolji Dinamo nego prije nekoliko dana i apsolutno zaslužena pobjeda. Ta prva utakmica im je dala jednu dodatnu inerciju. Mi smo u prvom dijelu bili totalno izvan utakmice, u drugom smo se malo posložili, ali nedovoljno da bi zaslužili prolaz. Dinamo nas je malo iznenadio s formacijom, izdomirnirali su nas. U drugom dijelu je bilo bolje, ali može se tu previše toga reći, zaslužena pobjeda Dinanma, kazao je Mislav Karoglan.

Ivan Perišić je debitirao:

- Izrazio je veliku želju i puno risikirao s tim, zadnji put sam htio biti pažljiv, ali on je imao veliku želju zaigrati u ovom susretu. Želim mu sve najbolje u nastavku prvenstva, kazao je Karoglan.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.