Kristijan Lovrić: Dat ću sve od sebe da Sergeju Jakiroviću zagorčam borbu

Petak, 20. siječnja 2023. 16:51 Napisao/la  SC

Prije i poslije utakmice možemo biti dobri, ali za vrijeme utakmice ja se borim za svoj klub i želim da moj klub pobijedi, rekao je Kristijan Lovrić

Kristijan Lovrić
Kristijan Lovrić Foto: NK Osijek

Nogometaši Osijeka u subotu od 15 sati na Gradskom vrtu dočekuju Rijeku, utakmica je to 18. kola Prve HNL i derbi prvog kola proljetnog dijela sezone.

Na Gradskom vrtu na klupi Riječana debitirat će Sergej Jakirović, u Osijeku pak jako puno očekuju od Kristijana Lovrića, kojega je Jakirović vodio za svojih dana provedenih na klupi Gorice.

- Čuli smo se dok smo bili na pripremama. Znamo svi kakav je naš odnos bio dok sam bio u Gorici, on je jedan od ljudi koji je meni uvelike pomogao da se pronađem i da tu dođem. No, ja sam igrač Osijeka i dat ću sve od sebe da mu zagorčam tu borbu.  Dat ću sve od sebe da pobijedim, na terenu nema nikakvih prijateljstva i poznanstva, prije i poslije utakmice možemo biti dobri, ali za vrijeme utakmice ja se borim za svoj klub i želim da moj klub pobijedi, rekao je Kristijan Lovrić.

Lovrić se u momčad vraća nakon dugog izbivanja zbog ozljede.

- Poslije ovakvih priprema tijekom kojih je većina igrača odradila svaki trening, na kojima nije bilo preskakanja ni ustupanja. Među nama igrača vlada odlična atmosfera i poanta je samo da to prenesemo na teren. Pripremne utakmice su pokazale da igramo jedan za drugoga, da se borimo do kraja i nadam se da ćemo to pokazati u narednom periodu. Ne treba tražiti izlike ni u čemu, moramo izaći na teren s pravim gardom i pokazati da smo mi NK Osijek, zaključio je Lovrić. 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.