S POLJUDA U PARK MLADEŽI

Artem Milevski potpisao ugovor za RNK Split

Ponedjeljak, 05. listopada 2015. 15:47 Napisao/la  I. J.

Trener Goran Sablić u Park mladeži doveo prijatelja


RNK Split potpisao je ugovor s Artemom Milevskim, Ukrajincem koji je lani nosio dres Hajduka. Nakon što je prije mjesec dana otišao s Poljuda, Milevski se preselio nekoliko stotina metara dalje u Park mladeži. Stigao je na preporuku Gorana Sablića, novog trenera Splita koji ga odlično poznaje još od dana kada su zajedno igrali u kijevskom Dynamu. Milevski je potpisao na godinu i pol dana.

- Poznajemo se dugo, odlični smo prijatelji i siguran sam da mogu izvući ono najbolje od njega. Pružili smo mu ruku, dali smo mu još jednu šansu i nadamo se da će to znati cijeniti i uzvratiti nam na povjerenju. Pratio sam ga stalno, od raskida ugovora s Hajdukom je marljivo trenirao i mislim da u posljednjih nekoliko sezona nije bio ovako spreman. Vjerujem da će nam biti na raspolaganju u sljedećoj utakmici nakon reprezentativne stanke, ide s nama u Međugorje gdje će upoznati momčad, rekao je trener Sablić.

Nekada najbolji igrač Ukrajine udomaćio se u Splitu:

- Sretan sam i zadovoljan što dolazim u redove Splita, dugo poznajem Sablića i vjerujem da mogu pomoći momčadi. Želim dokazati da još mogu igrati nogomet na najvišoj razini, da mogu biti pravi. Zato sam došao u Split i nadam se da će Split biti zadovoljan sa mnom, kaže Milevski.

- Drago mi je da je Artem došao u naš klub i nadam se da će ovdje pokazati sve ono dobro što nije u Hajduku. Vjerujemo da će dokazati svoje kvalitete i da će pomoći našem klubu u ostvarivanju što boljih rezultata. Sretni smo što smo dobili kvalitetnog, vrhunskog igrača, poručio je predsjednik Splita Slaven Žužul.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.