IZBORI 2015

Milanović najavio obračun sa Zdravkom Mamićem

Utorak, 13. listopada 2015. 23:20 Napisao/la  SC

Tomislav Karamarko neće dopustiti propadanje Hajduka

Približavanjem parlamentarnih izbora pjušte obećanja, a nogomet je nezaobilazna tema kampanja. U prvom planu su Zoran Milanović i Tomislav Karamarko, koji su u utorak odigrali još jednu predizbornu utakmicu.

Milanović je na N1 televiziji izjavio da nije odustao od isušivanja močvare, HNS je postao inačica za HDZ:

- Nismo odustali. Vratit ćemo Hrvatskoj njezin nogomet iz kandži jednog čovjeka i jedne partije. Reprezentaciju ćemo vratiti hrvatskim navijačima, vratit ćemo nogomet. Da me se ne bi krivo shvatilo, neće biti represije i hapšenja. Napravit ćemo to onako kako rade Švicarci i neki drugi. Vidite kako rasturaju UEFA-u i FIFA-u. Tako će biti i u Hrvatskoj, rekao je Milanović.

Tomislav Karamarko o nogometu je malo drugačije govorio na preizbornom skupu u Šibeniku, čelnika HDZ-a ne brine stanje u HNS-u nego u Hajduku. Jasno, Grad Split je većinski vlasnik Hajduka, a SDP vlada Gradom Splitom:

- HDZ neće dopustiti propadanje Hajduka, što se sada događa. Hajduk je identitet i emocija kakve nema u Europi. Naći ću način kao premijer da vratimo Hajduk na mjesto gdje pripada i neće nas nitko zbog nogometnih klubova dijeliti na sjever i jug, rekao je Karamarko.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.