Ivan Komak nastavlja napadati, čelnik Zrinskog optužio Andreja Plenkovića

Utorak, 04. lipnja 2024. 09:42 Napisao/la  SC
Ivan Komak nastavlja napadati, čelnik Zrinskog optužio Andreja Plenkovića

Ivan Komak ne posustaje, čelnik Zrinskog nastavio je žestoko napadati HNS nakon što je izgubio (0:2) presudnu utakmicu od Šibenika u Gradskom vrtu:

- Ovo je sramotno, ne samo iz nogometne perspektive nego i ljudske. Ovo jučer je bila jedna bezobraština, sudac Fran Jović bio je ispod svake normale i ljudskosti čovječanstva. Tko ga je delegirao? Pa naši Slavonci, Vučemilović i još jedan drugi koji je tu upleten i naravno Vlado Svilokos, i naravno Marijan Kustić. Svi su bili za to da Šibenik ide u prvu ligu jer su od njih dobili jako dobru napojnicu i to se znalo otprije da će to biti tako. Ovo jučer je bila katastrofa od suđenja, baš me briga jesu li suci glupi ili su ludi, ali bili su katastrofalni. Plenković je naredio Kustiću, a Kustić je naredio njima, kakve to veze ima sa sportom i suđenjem, kazao je Komak za Radio Đakovo.


Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.