I ti to možeš: Polufinalisti nogometnog Kupa podržali akciju koja promovira bavljenje sportom

Četvrtak, 23. travnja 2015. 18:55 Napisao/la  SC

Program su već svesrdno podržali Hrvatski olimpijski odbor i sportski savezi osoba s invaliditetom iz različitih gradova i županije

Polufinalne utakmice hrvatskog nogometnog Kupa prošle su u znaku programa 'I Ti to možeš!', udruge Hrvatska reprezentacija. U prepoznatljivim majicama s logom i natpisom 'I Ti to možeš' na teren su istrčali kapetani svih polufinalista – HNK Rijeka, GNK Dinama, RNK Splita i HNK Hajduka, podržavši tako bavljenje sportom za djecu i mlade, osobito one s invaliditetom.

Program su već svesrdno podržali Hrvatski olimpijski odbor i sportski savezi osoba s invaliditetom iz različitih gradova i županije širom Hrvatske, ali i mnogobrojni proslavljeni sportaši iz Hrvatske i svijeta, kao i poznate osobe iz javnog života.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.