Zorav Vulić, trener Splita: I mene je iznenadilo da je došao Petar Franjić

Četvrtak, 06. kolovoza 2015. 16:20 Napisao/la  Ivan Jelić

Iznenadilo me što je Zagreb na dnu, no u nogometu je nekad potrebna i sreća, kaže Vulić o protivniku


Nogometaši Splita u petak od 20 sati u Parku mladeži dočekuje Zagreb. Momčad Zorana Vulića nakon četiri kola nalazi se u vrhu prvoligaške karavane.

- Iznenadilo me što je Zagreb na dnu, no u nogometu je nekad potrebna i sreća. Gledao sam ih protiv Dinama, odigrali su al pari, tako da sigurno se radi o dobroj momčadi. Riječ je o momčadi koja u svojim redovima ima nekoliko igrača koji bi bili pojačanja i za veće momčadi od Splita. Livaković, Boban, Kolinger, Krovinović, sviđa mi se i Mudražija, Ljubičić, Medić, kaže Zoran Vulić.

Zagrebaši su početkom tjedna bili u štrajku?

- Ne smijemo se osvrćati na to, nije ugodno nikome kada ne primi plaću, mislim da će se to stanje normalizirati. Radi se o povijesnom, kvalitetnom klubu koji igra dobar nogomet. Bila bi šteta da se nešto dogodi što nije nogometno. Zagreb je klub koji zavrjeđuje biti u prvoj ligi.

Stigao je Petar Franjić?

- I mene je to iznenadilo da je došao, radi se o kvalitetnom igraču. Očekujem da ponovi igre u dresu Istre. Što nam fali? Volio bi imati 50 dobrih igrača, ako ima još tko koji bi bio pojačanje, uvijek je dobrodošao, a ne da dođe na more.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.