Zoran Zekić izgledni nasljednik Stjepana Tomasa, Osijek se počeo vrtjeti u zatvorenom krugu

Utorak, 03. listopada 2023. 00:07 Napisao/la  SC

Zekić navodno  odlučio vratiti se na osječku klupu na kojoj je sjedio do ožujka 2019. godine

Stjepan Tomas
Stjepan Tomas

Stjepan Tomas bivši je trener Osijeka!

Odluka još nije službeno potvrđena nakon sastanka čelnika osječkog kluba u ponedjeljak, prema neslužbenim informacijama Osijek kompletno mijenja struku, otkaz bi trebao dobiti i sportski direktor Ivica Kulešević.

Predsjednik Ferenc Sakalj i njegovi najbliži suradnici nakon poraza u Koprivnici odlučili su dovesti novog trenera, najveći kandidat je Zoran Zekić.

Zekić je pod ugovorom s albanskim Partizanijem, navodno je odlučio vratiti se na osječku klupu na kojoj je sjedio do ožujka 2019. godine.

Tada je podnio ostavku Ivanu Meštroviću, prvom predsjedniku otkada Osijek živi od mađarskog kapitala iza kojega stoji Viktor Orban, što znači da se Osijek počeo vrtjeti u zatvorenom krugu što se tiče struke.

Goran Tomić opet se spominjao u osječkim kombinacijama kao što se spominje u svim kombinacijama, kada neki od vodećih klubova ostane bez trenera.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.