Zoran Vulić, trener Splita: Vrijeme je da promijenimo negativan skor s Lokomotivom

Četvrtak, 25. travnja 2013. 18:10 Napisao/la  Ivan Jelić

- Vjerujem da ćemo nastaviti sa niskom uspješnih igara, za nas je svaki pozitivan rezultat uspjeh u situaciji kada i jedan bod ili međusobni susreti mogu odlučiti tko će igrati u Europskoj ligi, rekao je trener Splita

Zoran Vulić, trener Splita, za dvoboj s Lokomotivom u petak u Maksimiru neće moći računati na ozlijeđene Križanca, Hrgovića, Zebu, kojima se pred polazak priključio mladi reprezentativac Ante Rebić. Naime Rebić već nekoliko dana osjeća bol u leđima, a posljednji trening prije polaska za Zagreb nije izdržao do kraja i stoga je Vulić odlučio da igrač ostane kod kuće. Na startu drugog dijela prvenstva "crveni" su poraženi od lokosa na gostovanju iako su do 87. minute vodili sa 2:1.  U sudačkoj nadoknadi primili su dva gola.

- Vrijeme je da promijenimo negativan skor s Lokomotivom. Velika je šteta što ne možemo računati na niz igrača  i što smo sada ostali i bez Rebića koji ima problema s bolovima u leđima. Lokomotiva možda igra najbolji i najljepši nogomet u drugom dijelu prvenstva. Ne znam kome su sve zabili tri gola, rekao je Zoran Vulić, trener Splita.

Po tri gola Split je zabio na dvije posljednje utakmice u pobjedama protiv Rijeke i Osijeka.

- Vjerujem da ćemo nastaviti sa niskom uspješnih igara, za nas je svaki pozitivan rezultat uspjeh u situaciji kada i jedan bod ili međusobni susreti mogu odlučiti tko će igrati u Europskoj ligi, zaključio je Zoran Vulić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.