Zoran Vulić, trener Splita: Protiv Dinama moramo dati sve od sebe, pa što nam Gospa sinjska dade

Petak, 14. kolovoza 2015. 19:09 Napisao/la  Ivan Jelić

Volio bi da ova utakmica završi kao ona u finalu Kupa, samo bez penala. Nećemo se zavaravati, znamo snagu protivnika, oni su apsolutni favoriti, kaže Vulić pred subotnji derbi


Nogometaši Splita stižu subotu u Maksimir kao vodeća momčad, u utakmici protiv aktualnog prvaka pokušat će dokazati da nisu slučajno na prvom mjestu. Trener Zoran Vulić nada se da njegova momčad može ponoviti izdanje iz prošlosezonskog finala Kupa.

- Volio bi da ova utakmica završi kao ona u finalu Kupa, samo bez penala. Nećemo se zavaravati, znamo snagu protivnika, oni su apsolutni favoriti, ali imamo mi svoje šanse. Maksimalno ćemo ih respektirati do početka utakmice, a kad utakmica počne, učinit ćemo sve da pobijedimo. Nema tajne, imamo momke koji žele raditi, napredovati, zbog čega se stvorila jedna homogena ekipa koja prije nije postojala. Dobili smo mladu, potentnu momčad, šteta što nije bila od prvog dana zajedno. Dinamo je naša najbolja momčad, bez obzira tko će igrati, imaju roster strašnih igrača. Drago mi je što su dva Hrvata njihovi najbolji igrači, Rog i Pjaca, no oni su grupa jako kvalitetnih igrača, govori Vulić.

Mnogi smatraju da je obrana Dinamova slabija strana.

- Ne bih rekao da je njihova obrana propusna. Imaju zadnju liniju koja je igrala zajedno i prošlu sezonu i bili su najbolja obrana lige. Možda se nisu adekvatno odmorili, stanka je bila prekratka, umor je najviše ostavio traga na njihovim prezentacijama. Pripremali su se za Europu, šteta što su se baš prije naše utakmice stigli odmoriti. Dinamo će učiniti sve da nas sruše s trona, ali ako budemo na pravom nivou, možemo se nadati dobrom rezultatu. Samo ne smijemo letjeti, nismo favoriti, ali držimo sudbinu u svojim rukama. Moramo dati sve od sebe u obrani i napadu, pa što nam Gospa sinjska dade, zaključio je Vulić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.