Zoran Vulić, trener Splita: Pamiću skidam kapu, svake godine nađe adekvatne zamjene

Petak, 28. kolovoza 2015. 18:59 Napisao/la  Ivan Jelić

Očekujem Istru u klasičnom izdanju, mi moramo biti puno bolji nego protiv Rijeke, kaže trener Splita uoči utakmice protiv Istre 1961

Pred nogometašima Splita je utakmica s Istrom 1961 u Parku mladeži. Crveni su doživjeli dva uzastopna poraza, no još uvijek se nalaze u vrhu ljestvice zbog odličnog starta sezone.

- Bio bi prezadovoljan ovim dijelom prvenstva kada bismo osvojili tri boda protiv Istre 1961. Moram reći da je velika razlika ovog Splita i onog s početka priprema, ekipirali smo se kvalitetno, jedino je šteta što je većina momaka došla u hodu, tako da sam presretan s ovim rezultatom i momcima koje imam. Tri boda protiv Istre bila bi samo šlag na tortu. Pamiću skidam kapu, njemu i ljudima u klubu, svake godine rasprodaju najbolje igrače, ali opet nađu adekvatne zamjene. Poznajemo ih, znamo kakva su momčad, neugodni su za splitske klubove, to su pokazali mnogo puta do sada, međutim spremali smo se pet dana za ovu utakmicu i uvjeren sam da će moji igrači odgovoriti pozitivno nakon ova dva poraza. Očekujem Istru u klasičnom izdanju, to je momčad koja fantastično odrađuje obrambene zadatke, igraju polukontru i kontru odlično i to je njihova najveća kvaliteta. Mi moramo biti puno bolji nego protiv Rijeke. U toj utakmici smo svi bili "mrtvi", moramo biti puno koncentriraniji, angažiraniji i od prve minute krenuti da utakmicu odvedemo u svom smjeru, kaže trener Zoran Vulić.

Vraća se Slavko Blagojević?

- Falilo nam je to protiv Rijeke, možda bi bilo dobro da imamo još jednog sličnog igrača da ga zamijeni, jer ekipa s Blagojevićem i bez njega nije ista. Njegova agresivnost donosi kartone i moramo biti svjesni da će se događati tijekom sezone i spremni na igranje bez njega, pohvalio je Vulić jednog od najboljih igrača.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.