Zoran Mamić: Znali smo kako će igrati Rijeka, ali nismo pronašli odgovor na njihovu igru

Subota, 12. srpnja 2014. 00:44 Napisao/la  SC

Mislim da smo zasluženo pobijedili. Malo smo pali u drugom dijelu u veznom redu, osjetio se naporan rad, rekao je Matjaž Kek

Zoran Mamić prvi je dobio riječ na konferenciji za novinare iako je običaj da prvi govore gosti. Dinamo je bio domaćin u utakmici tijekom koje nije imao šansi protiv razigranih gostiju iz Rijeke.

- Čestitam Rijeci na zasluženoj pobjedi, bilo su bolji. Loše smo ušli u utakmicu, bili smo nervozni, posebice u zadnjoj liniji.  Znali smo kako će igrati Rijeka, ali nismo pronašli odgovor na njihovu igru, posebno na brza otvaranja. Izjednačili  smo sretno, nakon prekida.  Želim reći da do pogotka nismo došli kroz igru. U drugi dio ušli smo odlučnije, ali smo  raspali kada smo primili pogodak. Ružno je to reći, ali je tako bilo.  Svjesni smo trenutka u kojemu se nalazimo, nismo se pripremali za ovu utakmicu nego za sezonu pred nama, rekao je trener Dinama Zoran Mamić

Matjaž Kek sezonu je počeo onako kako je završio: trofejom! Rijeka je osvojila prvi Superkup u povijesti:

- Mislim da smo zasluženo pobijedili. Malo smo pali u drugom dijelu u veznom redu, osjetio se naporan rad, ali smo uspjeli izdržati. Mogli smo postići još neki pogodak, ali dobro.... Čestitam igračima i publici na dekoru.  Dinamu želim da se plasira u Ligu prvaka, a nas već idući tjedan čeka teška utakmica protiv Ferencvarosa, rekao je trener Rijeke Matjaž Kek na konfrenciji za novinare na kojoj se nije čulo ni jedno pitanje.

Svima je sve bilo jasno davno prije nego što je utakmica završila.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.