Željko Sopić: Mogu me vrijeđati u medijima, ali ja ću svakome u facu reći što mislim

Ponedjeljak, 15. svibnja 2023. 11:53 Napisao/la  SC
Željko Sopić
Željko Sopić

Željko Sopić uskovitlao je medijsku prašinu kada je nakon utakmice protiv Istre 1961 izlavio sljedeće:

- Glorificiramo strane trenere, a imamo 50 boljih trenera od ovih što rade tu. Poms radi čuda, ovaj radi čuda... Ljudi, dajte se malo otrijeznite. Imamo 50 naših tenera koji ne mogu dobiti šansu, a znaju nogometa možda više od mene. Ja se danas ne bih veselio da sam pobijedio, majke mi, ovo je strašno, rekao je trener Gorice nakon poraza od Istre 1961.

Dan nakon utakmice kazao je sljedeće:

- Moja izjava nema veze s trenerom Istre 1961. Da sam mislio na njega onda bih to i rekao. Nemam problema s tim. On je u cijeloj priči nebitan. Zasmetale su me neke druge stvari na utakmici u Puli, a ne trener Istre. Čovječe, mi 50 minuta utakmice igramo s jednom loptom. Čekamo minutu da se lopta vrati u igru. Zar to nije seljačka radna zadruga? A 2023. godina! Ma, mogu me sada vrijeđati u medijima, ali ja ću svakome u facu reći što mislim. I nisam slučajno spomenuo Pomsa. No, neću se sada fokusirati na gluposti. Sve ću reći za dva tjedna kada završi prvenstvo. I svaku ću svoju izjavu potkrijepiti dokazima, kazao je Sopić za SN.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.