RIJEKA PROTIV OSIJEKA NA RUJEVICI Željko Sopić: Kaj bih ja trebao pričati o Osijeku, Dinamu ili Hajduku?! Imaju oni svoje trenere, neka se oni bakću s njima!

Nedjelja, 10. ožujka 2024. 09:56 Napisao/la  SC

Da se ne ponavljam, mi se nikoga ne bojimo na Rujevici taman da dođe Real Madrid, kaže trener Rijeke

Željko Sopić
Željko Sopić Foto: HNK Rijeka/Facebook

Rijeka i Osijek u nedjelju od 15 sati na Rujevici igraju derbi kola:

- Igramo niti više bitnu, niti manju bitnu utakmicu protiv Osijeka koji se bori za četvrto mjesto s još nekoliko klubova. Mi želimo što duže ostati na sadašnjoj poziciji, za to nam treba pobjeda protiv Osijeka, pokušat ćemo sve učiniti da to ostvarimo pred našom publikom. Osijek je pokazivao drugačije lice na Opus Areni nego u gostima, prolazili su padove u sportskoj formi kao i svaka momčad. Oni imaju svoje brige, mi imamo svoje brige. Nisam od trenera koji voli pričati u drugim momčadima! Kaj bih ja trebao pričati o Osijeku, Dinamu ili Hajduku. Imaju oni svoje trenere, neka se oni bakću s njima, kazao je trener Rijeke Željko Sopić.

Ramon Mierez neće igrati za Osijek:

- Igrat će netko drugi, koji može dati više od Miereza. Oni uživaju podršku svoga grada i navijača, najmanje što žele je ući u Europu. Da se ne ponavljam, mi se nikoga ne bojimo na Rujevici taman da dođe Real Madrid. Želimo li zadržati visoke ambicije, od prve minute moramo krenuti po tri boda.

Toni Fruk se vraća, Niko Janković je blizu povratka:

- Kada igrate bez prvoga asistenta lige i najboljega klupskog strijelca, to bi nekom drugom klubu falilo. Ako trenirate City ili Real Madrid, pa imate takvih šest igrača, onda vam malo manje fali, nama je falilo protiv Varaždina. Fruk je zdrav, Janković je radio samostalno s kondicijskim trenerom, odlučit ćemo prije utakmice hoće li na klupu, zadnju riječ ima liječnička služba, nećemo riskirati. Osim Smolčića koji ima kartone, svi su OK, poručuje Sopić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.