Zoran Vulić uoči dolaska Zagreba: Uvijek je gušt igrati protiv momčadi koje vodi Ćiro Blažević

Četvrtak, 14. veljače 2013. 15:28 Napisao/la  Ivan Jelić

On je Zagrebov plus, iako se o njemu već sve zna. Mi želimo osvojiti sva tri boda i tako ostati u trci za plasman u Europu, riječi su Vulića

Na otvaranju drugog dijela prvenstvene utrke RNK Split na svom travnjaku u Parku mladeži dočekuje Zagreb, momčad koju vodi "trener svih trenera" Ćiro Blažević , a kojoj predstoji grčevita borba za prvoligaški opstanak. Trener crvenih Zoran Vulić ne može računati na požutjele Rebića, Radeljića, Hrgovića i kažnjenog Fučeka.

- Čeka nas teška i zahtjevna utakmica protiv Zagreba koji se bori za prvoligaški opstanak. Uvijek je gušt igrati protiv momčadi koje vodi Ćiro Blažević.  On je Zagrebov plus, iako se o njemu već sve zna. Mi želimo osvojiti sva tri boda i tako ostati u trci za plasman u Europu, riječi su Vulića.

Najvjerojatniji sastav: Vuković - Marčić, Križanac, Glumac, Glavina – Brlečić, Radotić - Belle, Zeba, Baraban -  Vojnović

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.