VISOKE TENZIJE NA POLJUDU

Šeparović fizički nasrnuo na Kneževića

Nedjelja, 02. prosinca 2012. 21:58 Napisao/la  Ivan Jelić

Andrijašević me je opsovao zbog jednog kornera. Mislim da nisam zaslužio ovakve uvrede, rekao je Neretljak

Nakon utakmice Hajduka i Rijeke odjednom su popustili živci, neposredno prije izlaska s terena sukobile su se dvije skupine igrača bez uočljivog razloga. Najagresivniji je bio kapetan Rijeke Dario Knežević, koji je u jednom trenutku krenuo vrlo odlučno prema nekoliko igrača među kojima je bio Anton Maglica.

Knežević je inače vrlo staložen i iskusan igrač, netko je iz Hajduka morao dobro pretjerati kada je izazvao onakvu reakciju riječkog stopera. Čak je i pomoćni trener Hajduka Ivo Šeparović nasrnuo na Kneževića.

Što se rukuješ s onim Bosancem!
Trener Hajduka Mišo Krstičević verbalno se obračunao s Marijom Maločom zbog toga što je kapetan Hajduka nakon utakmice pružio ruku Mati Neretljaku.
- Što se rukuješ s ovim Bosancem, zaprijetio je Krstičević.

- Ovo je sramota. Umjesto da smire situaciju, Krstičević i Šeparović su još više potpirivali vatru, rekao je Knežević.

- Vidio sam što će se dogoditi, uletio sam u teren i pokušao spriječiti sukob, ali je već bilo malo kasno. Nije bilo nikakvog razloga za onakve reakcije, utakmica je bila mirna. Ovako smo ostali bez najboljeg igrača, koji će vjerojatno dobiti dvije utakmice kazne, kazao je trener Elvis Scoria.

- Ne znam koji su razlozi onakve reakcije, utakmica nije imala tenzije. Ušao sam u teren da razdvojim igrače, crveni kartoni nisu trebali ni njima, ni nama, kazao je trener Mišo Krstičević.

Utakmica je imala dodatak u mix-zoni kada su pred novinare izašli Mato Neretljak i Stipe Andrijašević.

- Andrijašević me je opsovao zbog jednog kornera. Mislim da sam pošteno nosio Hajdukov dres i da nisam zaslužio ovakve uvrede, rekao je Neretljak.

Andrijašević nije porekao što je rekao Neretljaku:

- Istina, malo sam pretjerao kada sam rekao Neretljaku neka prizna sucu da nije bio korner, što on nije htio učiniti, kazao je Andrijašević.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.