Prva HNL: Osijek nakon poraza od Rijeke i Dinama nije uspio pobijediti Varaždin

Petak, 22. rujna 2023. 20:07 Napisao/la  SC

Nije Osijek do kraja utakmice imao izrazitih prilika, a posebice nije imao priliku kao Postonjski u 78. minuti

Pljesak igrača Varaždina
Pljesak igrača Varaždina

Osijek je nakon poraza od Dinama i Rijeke odigrao nedlučeno (1:1) na Opus Areni s Varaždinom što će dodatno narušiti ionako lošu atmosferu oko kluba.

U 14. minuti Elezi je doveo goste u vodstvo nakon Vukčevićeva dodavanja, na tribinama se počelo oriti: Uprava, odlazi!

Dominirao je tijekom utakmice Osijek u posjedu lopte što se očekivalo, stvorio je u drugom dijelu pritisak što je u u 54. minuti iskoristio Mierez, koji je u gužvi došao do lopte i zatresao mrežu 1:1.

Nije Osijek do kraja utakmice imao izrazitih prilika, a posebice nije imao priliku kao Postonjski u 78. minuti, kada je Malenica dobrom reakcijom uspio sačuvati bod.

Osijek zadnje četiri utakmice nije pobijedio, sve više raste pritisak na trenera Stjepana Tomasa i igrače.

OSIJEK: Malenica, Guedes, Duarte, Manev, Drambajev (72 Gržan), Garmash (62 Pušić), Brlek (81 Nejašmić), Bukvić (81 Fiolić), Caktaš, Omerović (72 Lovrić), Mierez

VARAŽDIN: Zelenika, Vukčević (74 Škaričić), Jelenić, Pellumbi, Boršić, Postonjski, Pilj, Elezi (56 Marina), Mitrovski, Brodić, Drožđek (74 Banovec)

Utakmica 9. kola: Osijek - Varaždin 1:1 (Mierez 54/Elezi 14)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.